Απολαύσετε την Διαμονή σας στα Τέρτσα

Το LAMBROS Apts είναι ένας καινούργιος χώρος που συνδυάζει έυκολη πρόσβαση, και βρίσκεται στην περιοχή που ονομάζεται Κέντρος, 60 μέτρα απόσταση από την παραλία των Τερτσών.
There always is hot water, air conditioning, TV, and a private kitchen with the possibility of cooking food.
Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ξεκούραστα την διαμονή του καθώς ο χώρος προσφέρει ησυχία, σύγχρονο τρόπο διαβίωσης αφού υπάρχουν πάντα ζεστό νερό, κλιματισμός, τηλεόραση, προσωπική κουζίνα με δυνατότητα παρασκευής φαγητού.
Ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει έυκολα την κοιλάδα των Τερτσών. Ένας περίπατος προς τον Άη Γιώργη και τη Φλέγα και η επαφή με το φυσικό περιβάλλον της περιοχής είναι ένας γνωστικός παράδεισος για εκείνους που έχουν εξερευνητικά ένστικτα.
Και βέβαια η παραλία...
Τι να πει κανείς για την θαυμάσια παραλία των Τερτσών, του Ψαροχάρακου και της Ανεμόμαχας, με τα βότσαλα και παράξενους βράχους. Αξίζει κανείς να νοιώσει την ενεργειακή τους δύναμη.
Ο ήλιος και το Λιβυκό Πέλαγος θα προσθέσουν τις πινελιές που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα σιγά σιγά, θα προσφέρουν χαλάρωση, υγεία και ευτυχία. Μάλλον κάπου εδώ πρέπει να σκεφθεί κανείς: "Βρίσκομαι στην πύλη του Παραδείσου ή είμαι μέσα στον Παράδεισο;"
Το LAMBROS Apts διαθέτει:
2 Διαμερίσματα / μέχρι 4 Άτόμα
2 Δυάρια

Περίοδος λειτουργίας: 1η Απριλίου - 31 Οκτωβρίου Πληροφορίες: τηλ. 2895061437, 6932645603

 • Για κρατήσεις κάντε κλικ εδώ
 • Yπηρεσίες

  12-ώρες Reception

  Υπηρεσία Δωματίου

  Πρωϊνό στα Δωμάτια

  Μεταφορά αποσκευών

  Παιδικά Κρεβάτια & Καθίσματα