Αίσθηση και γεύση Ελληνική

Η Ταβέρνα Λάμπρος βρίσκεται στην παραλία των Τερτσών. Είναι κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα του Λιβυκού Πελάγους.
Διαθέτει δωρεάν καρέκλες για την παραλία και μαγευτική θέα προς το Ψαροχάρακο αλλά και στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.
Κάτω από δροσιά του αέρα της θάλασσας και των μεγάλων αλμυρικιών ο κυρ. Γιώργος, και η Λευτερία ετοιμάζουν κάθε μέρα παραδοσιακά εδέσματα και φαγητά, βασισμένα στην Κρητική, αλλά και στην Ελληνική κουζίνα.
Χυμοί και ποτά πλαισιώνουν κάθε ώρα της μέρας προσφέρωντας αναψυχή για τους επισκέπτες.
Ειλικρινά το πως να σηκωθείς και να φύγεις από την ταβέρνα είναι ένα σοβαρό θέμα μιας και λίγο το δροσερό αεράκι της θάλλασας, λίγο οι μεζέδες και τα εδέσματα, η μουσική των κυμάτων, το φεγγάρι με τα αστέρια και τελικά το περιβάλλον των Τερτσών αποτρέπει αυτήν την ενέργεια.
Η ταβέρνα έχει ιστορία πολλών χρόνων.
Ο μπάρμπα Γιώργης που βρίσκεται πλέον σε ένα άλλο παράδεισο εκεί ψηλά, λειτουργούσε με την κυρά Ελένη το μοναδικό καφενείο που μαγείρευε φαγητό για πολλά χρόνια πριν απο την δεκαετία του 1990 που η ταβέρνα πήρε την σημερινή της μορφή. Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο γνώρισαν το μέρος αυτό.
Μια επίσκεψη θα σας κάνει φίλους μας και συχνούς επισκέπτες. Δίπλα απο την ταβέρνα υπάρχει μικρή αγορά με όλα τα αναγκαία για την διαβίωση σας στον τόπο μας...

Η Ταβέρνα Λάμπρος λειτουργεί καθημερινά.

Περίοδος λειτουργίας: 1η Απριλίου - 31 Οκτωβρίου
Πληροφορίες: τηλ. 2895061437, 6932645603